-->

Egenanställning; fakturera utan f-skatt.

Ja, genom egenanställning hos IBT kan du bedriva verksamhet och fakturera utan f-skattsedel. Som egenanställd hos IBT kombinerar du det bästa från företagande och anställning. Du har full frihet att utveckla ditt företag, men slipper ifrån all byråkrati och krångel.

 

EgenanställningVerksamhetsformen med egenanställning passar dig som av någon anledning inte vill eller kan skaffa f-skattsedel. Du kanske är förhindrad, din affärsidé; kanske inte är testad, du kanske inte vill arbeta heltid med din idé. Oavsett vilken anledningen är att du inte vill bli egen företagare fullt ut, är du välkommen till oss som egenanställd. Du kan jobba hur mycket eller lite du vill, och hur länge eller kort tid du vill. Du bestämmer själv vad du gör och när, men du behöver inte registrera företag med allt vad det innebär av byråkrati och regler som man måste kunna och följa.

 

 

 

Hos IBT kan du välja vilken nivå du vill ha på ditt företagande. Allt beroende på vilka planer du har för din verksamhet. Vill du skapa ett namn? Vill du vara fri att ta helt egna beslut? Har du stora investeringar? Vilken form av egenanställning som blir bäst för dig beror som sagt på. Men gemensamt för alla val är att IBT står för all administration vad gäller bokföring, löner, skatter och deklarationer. Du kan självklart när som helst avbryta samarbetet eller ändra till annan form. Vi erbjuder tre olika former av egenanställning.

  • Den enklaste och snabbaste formen av egenanställning är att du är direkt behovsanställd eller projektanställd av IBT. Denna form passar dig som jobbar som konsult, och inte har några investeringar att göra, och inte känner att du vill marknadsföra ett eget namn.
  • Vill du marknadsföra ditt eget företagsnamn? Då registrerar IBT en enskild firma i det namn du vill, och du kan marknadsföra firman så som du änskar. Behöver du skuldsätta firman behövs vårt godkännande, eftersom det rent juridiskt är IBT som står ansvarig för allt.
  • Om du planerar att inom kort övergå till helt egen verksamhet utan att vara anställd av IBT, kan ett separat dotterbolag vara det bästa alternativet för dig. Om du har stora investeringar som du inte kan finansiera utan lån, är troligtvis det bästa alternativet även då att ha verksamheten i separat bolag. Det här är vår mest kompletta form av egenanställning. Du bedriver din verksamhet i ett dotterbolag till IBT som du kan ta över själv när du vill..

REKLAMPLATS.

Kontakta oss om du vill synas med annons här. Under sitens uppbyggnad erbjuder vi gratis annonsering i mån av plats

Separator